DogCam
EarthCam TOP10
Mobotix Dalmata Cam

DALMATA - WEBCAM


Eladó DALMATA kölykök

DALMATÁINK

Fényképek - Photos

DALMATA - VIDEO galéria


A DALMATA és tartása

DALMATA Club

DALMATA linkekKAPCSOLAT - Contact US

E-mail

PARTNEREINK
Dalmatians Webcam Header
Nyitó lap Utolsó frissítés: 2013.02.23. 13:53

  Dalmata - Dalmatian - Dalmatians
Dalmatians Sleeping
Dalmatians
Dalmata kölykök
Dalmatians Puppy


 

Dalmata Webcam 2008  rövid története

 

Már régóta foglalkozunk Dalmatákkal. Mindig izgalmakkal teli csoda volt a számomra és a gyermekeink számára is amikor egy egy alom megszületett. Nagyon érdekes volt mindig megfigyelni, ahogy a kölykök cseperednek, előtűnnek a pettyeik, kúsznak másznak, szopiznak majd kinyílik a kinyílik a szemük, és megkezdődik a nagy játék! Mindig sokat meséltünk ezekről a hetekről rokonainknak ismerőseinknek, videókat is készítettünk, de az élményt sosem tudtuk igazán átadni nekik.

 

Mivel a kölyköket 8 hetes kor után adjuk csak át leendő gazdáiknak, az születés és az első 8 hét mindennapi csodáit sajnos ők sem élhetik át. Pedig sokat jelent ha a gazdik láthatják hogy fejlődnek, ügyesednek, szaladgálnak, játszanak és rosszalkodnak leendő kutyáink.

Ezért gondoltunk arra 2008-ban, hogy egy webkamera segítségével az Interneten keresztül megosztjuk ismerőseinkkel, és kutyáink leendő gazdáival ezeket a csodálatos heteket.   

 

 A Dalmata webkameránk sosem gondolt sikerre tett szert.

2008 Júliusában a világ sok 100 webkameráját elérhetővé tevő EarthCam.com oldalon kameránk az

előkelő 2. helyet szerezte meg a kamerák népszerűségi listáján.

 

A webkameránk nézettsége és egyre csak nőtt, és a statisztikai rendszer szerint a világ 79 országából figyelték kutyáink fejlődését. A legnépszerűbbek az USA-ban voltak a kutyusaink, ahol külön internetes fórumot hoztak létre nekik, az őket figyelő internetezők.

Több köszönő levelet kaptunk, amelyben megírták, hogy mekkora élmény nekik, hogy kameránkon keresztül megfigyelhetik kutyáink fejlődését.

 

A webkameránk sikerére a hazai média is felfigyelt. Cikk jelent meg kutyáinkról a BORS újságban, de bekerültek kutyáink a TV2 Mokka és Aktív című műsoraiba valamint a Pécs TV műsorába is.

 

Az ICTS Hungary Kft. segítségével látogatóink hamarosan már nem csak egy web kamera, hanem egy kiváló minőségű képet biztosító, hangot és zoomolást is lehetővé tevő MOBOTIX kamerán keresztül is megfigyelhették kutyáink fejlődését.

A média megjelenéseknek és a MOBOTIX kamerának is köszönhetően látogatóink száma gyorsan emelkedett. A kutyáink három hetes korára már több mint 200.000 látogató nézte meg őket az Interneten keresztül.

 

Mire a kutyáink 10 hetesek lettek, és új gazdáikhoz kerültek közel 800.000 látogató járt a kameránk weboldalán.