EarthCam TOP10 
Mobotix Dalmata Cam


DALMATA - WEBCAMDALMATÁINK

Eladó DALMATA kölykök

Fényképek

DALMATA Video galéria


DALMATA fajta standard

DALMATA Club

DALMATA linkekKAPCSOLAT - Contact US

E-mail

PARTNEREINK
 
Nyitó lap Utolsó frissítés: 2010.04.06. 17:18
Weboldalunk jelenleg feltöltés alatt áll, ezért a tartalom hiányos, illetve hibás lehet!
                           
  Dalmata - Dalmatian - Dalmatians
Dalmatians Sleeping
Dalmatians
Dalmata kölykök
Dalmatians Puppy
   

DALMATA Kemeránk a TOP10-ben

9. August 2008

Dalmata kameránk alig egy hetes üzemelése után bekerült a világ webkameráit bemutató EarthCam.com weboldal TOP10 kamerája közé!  Kattints a képre a lista megtekintéséhez!

DALMATA kameránk a BORS magazinban!

9. August 2008

„Igazi világsztárok lettek a hosszúhetényi dalmatakölykök, A tíznapos apróságok minden percét webkamerán keresztül Interneten kísérhetik figyelemmel az érdeklődők.” Kattints a képre a cikk megtekintéséhez!

DALMATA kameránk a TV2 MOKKA műsorában

16. August 2008

A TV2 reggeli MOKKA műsorában bemutattak a Dalmata almunkról készült rövid videó anyagot, miközben rövid telefonos interjúban beszélgettünk az EarthCam TOP10  webkameránkról, és a kutyusokról! Kattints a képre, és nézd meg te is a műsor videó részletét!

DALMATA kameránk a Pécs TV műsorában

18. August 2008

A PécsTv hírműsorában a Dalmatáinkról készült rövid videó anyag és riport került többször is lejátszásra. Kattints a képre a videó megtekintéséhez!

"Állati történet! Hét kicsi dalmatakölyök tartja lázban a világot. Az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Malajziában és Afrikában is megőrülnek a magyar pöttyös családért. Elképesztően sikeresek a bűbájos pécsi kutyák. A kis foltosok életébe az Interneten, egy webkamera segítségével nyerhetnek bepillantást." Kattints a képre a videó megtekintéséhez!